Både jag och Vincent har ätit våra brödskivor med smör och ost (jag har även varierat med brie). Konsistensen på brödet är inte alls så torr och hård som köpebröd kan vara, så jag tycker att det är perfekt för små barn att tugga på
The post Fröigt ochnyttigtglutenfritt bröd appeared first on Angelas Heaven. Jag älskar att äta bröd och jag har märkt att jag mår som allra bäst när jag äter glutenfritt bröd så det blir en hel del bakande här hemma
Jag älskar bröd, både mjukt och hårt bröd. En favorit som har seglat upp, inte bara hos mig utan hos många, är det otroligt goda nyttiga och ofta glutenfria fröknäcket
Bara för att man äter ute på restaurang behöver inte det betyda att man måste äta "onyttigt". Jag kan varmt rekommendera den, jättegod indisk mat och mysig lokal
Värm upp en panna och lägg i kokosolja för stekning (utan smak). Lägg i den hackade löken och stek tillsammans med den röda curryn på låg värme tills löken är mjuk
Julen närmar sig med stormsteg och det känns faktiskt ganska mysigt. ) Julborden är bokade och det blir två stycken för mig i år, ett traditionellt och ett med asiatiskt tema
Det är bara att slänga alla ingredienser ner i mixern och mixa ihop. Häll upp smeten i muffinsformar och ha i lite av smaksättningen i varje muffinsform
Jag har egentligen aldrig varit speciellt förtjust i semlor, tycker de mest är torra och stabbiga och jag tror aldrig jag ätit upp en hel semla i hela mitt liv
Det blir lite då och då men tyvärr för sällan om ni frågar mig. Med tanke på att vissa i familjen inte gillar att äta fika för ofta får jag hejda mitt bakande och när vi väl fikar tillsammans blir det istället att vi köper något gott
Blanda physlium husk, linfrön och sesamfrön i en bunke och häll över det kokande vattnet. Blanda mjöl, majsstärkelse och bikarbonat och salt i en annan bunke
Värm upp en panna och lägg i kokosolja för stekning (utan smak). Lägg i den hackade löken och stek tillsammans med den röda curryn på låg värme tills löken är mjuk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.