Lägg över bröden på den heta plåten med hjälp av en stekspade. Pitabröden kan frysas. Låt bakplåten stå i ugnen i medan den värms upp, ca 10 minuter, plåten skall vara het när pitabröden läggs på
Det firade jag imorse med att baka ett nyttigt och glutenfrittbröd. Jag blir alltid lite skeptisk när man på andra bloggar läser om att något är så fantastiskt och otroligt gott och en favorit men allt som stod om det här brödet stämmer
Detta var det bästa brödet jag någonsin gjort helt klart. Stek bröden några minuter på varje sida på hög värme i en torr stekpanna tills de fått fin färg
Nu var det tyvärr ett tag sedan vi gjorde egna majstortillas, men pressen vi köpte i somras står på en lämplig, synlig plats i köket och påminner mig varje dag om hur goda hemmagjorda majstortillas blir
Brödet blev väldigt gott och barnen uppskattade det mycket, men jag tyckte det var lite pyssligt. Jag skulle inte använda en helt naturligt mjölmix till det här brödet
min familj förstod inte ens att det var ett glutenfrittbröd när de provsmakade. För att baka glutenfritt krävs att du följer färdiga recept väldigt noggrant