Från början var de raw chokladbars, men med lite extra kokosolja så de blev enklare att rulla och doppade i mörk choklad har de nu blivit nyttiga chokladpraliner istället
Dela fikonen i klyftor och arrangera på ett ugnsfast fat. Strö över lite flingsalt och ställ åt sidan. Riv eller hyvla osten över fikonen, ringla över honung och ställ in i ugnen tills allt får fin färg
Dela fikonen i klyftor och arrangera på ett ugnsfast fat. Strö över lite flingsalt och ställ åt sidan. Riv eller hyvla osten över fikonen, ringla över honung och ställ in i ugnen tills allt får fin färg
Skär köttet i tjocka skivor ochfikonen i bitar. Strö över valnötteroch persilja. Salta och peppra. Blanda ner crème fraiche, senap, dragon och honung i pannan
Blanda i apelsinbitar och granatäpple i salladen, toppa medfikon, rostade valnötteroch flingsalt. Börja med att rosta valnötterna i en torr stekpanna på medelvärme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.