Pizzan är förstås glutenfri, och degen är i mitt tycke riktigt bra och lätthanterlig. Jag tänkte att jag skulle hjälpa dem lite på traven genom att äta pizzaoch skicka lite telepatisk coaching
Och det rycket gör vi med en riktigt god pizza som är både vegetariskochglutenfri. Pizzabotten gjorde jag på en glutenfri universalbakmix från Urtekram, och den kan jag verkligen rekommendera om man har bråttom och snabbt vill slänga ihop en pizza
Förutom att de är glutenfria så är de proteinrika, lätta att ha att göra med, och lossnar lätt. Låt pajen "sätta sig" några minuter och servera den sedan med en fräsch sallad
paprika, tomat, kronärtskocka, champinjoner, oliver, ost ochvalnötter. Nu har jag, med hjälp av inspiration från andra recept och lite egen improvisation hittat en pizzabotten som jag gillar
Halva burken pesto blev kvar efter att jag gjort en pizza bianco - eller kanske snarare pizza verde - häromsistens, och då kom jag på att jag kunde använda den i paj
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.