Aprikoserna, tillsammans med vitlökssmöret skapade en jättegod sky som var lite sötsyrlig i smaken. Lena Söderströmm är författaren till den här boken och hon är bra, jag har en annan av hennes kokböcker som jag använder mycket
Vi är lite oroliga att strömmen ska försvinna eftersom vi ju har besök av en väldig storm ikväll här nere, men vi håller tummarna för att vi inte ska tappa kontakten igen
Tv-kocken Anders Levén har skapat en “originalrulle” som ni snart får ta del av här på Salt&Peppar. För jag, Millan, kommer tillsammans med två andra härliga bloggare att provsmaka oss igenom den här tävlingen
Men nu är den här. Det var i mitten av förra veckan jag tog omvägen bortom skogsgläntan där jag i slutet av maj månad förra året fann ett helt hav av blommande ramslök
Japp det ska det bli nu, med ett som det känns långt påsklov framför oss. Och idag är det dessutom våffeldagen och vi är hela stora familjen tillsammans så jag ska få mammas våfflor
Jo, det är mycket sherry och purjolök just nu, men det var denna grymma pasta som startade det hela. I förra veckan lyckades jag övertala min man att återskapa denna fantastiska pastarätt från i våras
Varsågoda här följer ett recept så att ni kan testa, Mormor Idas Rimbobullar. Dessutom är det bra att blanda lite ströbröd i fyllningen för att den inte ska rinna ut
Häll sedan i massan (som nu liknar sladdrig turkisk yoghurt) i handduken. Här silar mamma av vätskan. Tina FallgrenGammaldags mjölk är det som gäller när det ska tillagas hälsingeostkaka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.