Jag älskar verkligen den dieten. Min jul och mitt nyår har varit alldeles för bra, maken har varit hemma mer än på flera år så vi har hunnit njuta av familjelivet och till och med hunnit med att bara vara hemma och inte göra något särskilt
Har ni börjat fundera på nyårsmat än. Det är verkligen snabba svängar jämt vid jul. Man hinner knappt äta upp prinskorvarna innan det är dags för att planera allt annat än en korv- och köttbullemeny
Japp detskadet bli nu, med ett som det känns långt påsklov framför oss. Och idag är detdessutom våffeldagen och vi är hela stora familjen tillsammans så jag ska få mammas våfflor
Jo, det är mycket sherry och purjolök just nu, men det var denna grymma pasta som startadedet hela. I förra veckan lyckades jag övertala min man att återskapadennafantastiska pastarätt från i våras
Dessutom är det bra att blanda lite ströbröd i fyllningen för att den inte ska rinna ut. Idag är det kanelbullens dag och jag har inte hunnit baka en endast liten kringla
Känner ni igen er i den beskrivningen. Så är det för mig i alla fall – det kvittar vad som ligger och frestar på tallriken, för har det ingenting med choklad att göra så kommer det inte göra något gott ändå, bara [
Och okej, här får ni en bonusbild på födelsedagstårtan. Är helt uppenbart inne i en hardcore scones-period just nu och bakar scones mest varenda lediga dag
Jo, förresten, en sak har jag väl uppfunnit, om jag nuska använda mig av detordet. Det enda jag nu vill tillägga, innan jag ger er receptet, det är att jag tog undan en deciliter bärsaft från detinade hallonen, vilken jag ville ha till gelé på tårtan jag skulle baka
Låt stå minst en timme innan de äts för att deska bli fastare i konsistensen och härligt seg/mjuka. Strössel, kakao, hackade nötter eller kokos till rullning
Men detskall inte vara krångligt, så idag blev detItalienska cantuccini… super goda. Är även perfekta till att göra korvbröd, nu när det är dax att ge sig ut på vårutflykter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.