Ett undantag från den här regeln är dock veganer, som faktiskt kan riskera att få proteinbrist om de inte har tillräcklig kunskap om var de ska få den ifrån
Det fiffiga med foliet är att det bara är att svepa in karrén när den ska vila och om man steker den på högre temp så kan man ju slå in den i ugnen om den börjar få för mycket färg
3 msk mangochutney (kan uteslutas). Sätt ugnen på 225 grader. Rengör fläskfiléen och skiva den. Bryn fläskfiléen i stekpannan och peppra med svartpeppar
Stickan ska vara torr. Använd en rund 2-litersform eller 8 portions- suffléformar. DAG 1. Glasering. Koka socker, citronsaft (10g) och vatten till en guldgul karamell som börjar ryka lite
Ikväll satte jag lite guldkant på en av Sveriges vanligaste vardagsrätter, spagetti och köttfärssås. En variant på caprese med varma tomater som rostas i ugnen smakade finfint som tillbehör
Inga större fel med det för dels är det en mindre miljöpåverkan av att äta lite mer grönt, och vegetariskt portein är jäkligt mycket billigare än animaliskt kött
Vilken smarrig pressgurka jag gjorde förra veckan. Håller med Johan -"Pressgurka kan man ha till allt. Hyvla gurkan tunt med osthyvel eller på en mandolin
Min fru har nu riktigt fått till dem. Fast recept kan jag ju inte ännu heller följa. Eller gör som jag och sätt i all vattnet och få utlåtandet "för vått" av frun
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.