GÖR SÅ HÄR. · Vispa ihop ägg, socker, saffran och rivet apelsinskal några minuter med handvisp. Mitt knep för att få dem på det senare viset är att tillsätta vaniljkräm i smeten
Det bli mycket mat och bak på bloggen nu. Chevretoast med honung och pinjenötter är så sanslöst gott att om man bara ska ge sig på att göra en förrätt och bjuda på i livet så ska man göra denna [om man tycker om getost vill säga]
Är även perfekta till att göra korvbröd, nunärdetär dax att ge sig ut på vårutflykter. Men detskall inte vara krångligt, så idag blev detItalienska cantuccini… super goda
För ni slänger väl inte "ostskalkarna" närdet inte går att skära mer av dem. Eftersom vi har haft fullt upp hela dagen så har jag inte hunnit tänka allt för mycket på att jag ska börja jobba imorgon
Japp detskadet bli nu, med ett som det känns långt påsklov framför oss. Och idag ärdet dessutom våffeldagen och vi är hela stora familjen tillsammans så jag ska få mammas våfflor
genom att veta mer om detaljerna kan vi ta tillvara köttet bättre och minska svinnet. Det finns så mycket man kan göra med oädla delar och som ni vet är långkok min grej (här recept till exempelvis min balsamicobrända högrev i ugn) men nu blir det mycket annat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.