Hur har ni det med lergrytorna, även kallad romargrytor, i era kök. Har ni plockat fram dom än eller står de fortfarande kvar och dammar i nåt köksskåp
Så nu kan du slippa att fundera, här har du desserten till juldagen, annandagen eller nyårsafton. Nu ska jag baka ytterligare en tårta som jag tänkte bjuda mina kära kollegor på i morgon
Vi harnämligen läst på flera bloggar att det lagas till Pulled Pork och att det är sååååå gott. Antalet tomtar är lite färre i år så att Anki äntligen skulle kunna få plats med sin tomteby och kyrka som hon haft med sej hemifrån barndomens jular
Nu när jag kommit i ordning i lägenheten har jag t o m kommit mig för att baka till jobbet igen. Har därför redan börjat spåna på vilka kakor/tårtor det blir nästa månad
Det blev verkligen himmelskt. I den här rätten ska zucchinin nämligen hyvlas med osthyvel och sedan läggas ut på galler eller i ett durkslag för att saltas ur en liten stund
Februari har visat sig vara en riktig högtidsmånad här på Kärlek på tallrik. nu kan jag också stoltsera med att ha en blogg som är hela 1 … Fortsätt läs →
Först finhackade jag schalottenlöken, skar upp vaniljstången och skrapade ur vaniljmärgen inuti. När vätskan blivit varm igen lade jag i några av smörkuberna under det att jag vispade kraftigt
Det harverkligen varit dåligt med onsdagspasta på länge, men idag tyckte jag att det var på tiden. Så middagen stod på bordet inom 30 minuter, åh det gillar jag Åh vi smaskade i oss den utan större problem. Låt kycklingen sjuda 3-4 minuter i såsen
I morgon så väntar nämligen rygg på mig där. Och nu så innehåller den vatten och äggvita. Har även testat i flera andra varianter som bland annat äpple/kanel och morot/kokos
" Det var tomt i skafferiet på mjukt bröd och jag är mer än less på det "hårt uppdrivna" och lätt klonade bröd som säljs i den lokala matbutiken just nu
Egentligen är jag väldigt fåfäng, men jag har bestämt mig för att sluta låtsas att jag är någon slags prydlig hemmafru som kan allt och lyckas med allt
Min deg innehåller lite hemliga ingredienser, men här har du ett enkelt och bra recept. I helgen satte jag min pepparkaksdeg och nu börjar nedräkningen (det blir julkalender i år igen)
Nuhar jag hittat efterrätten som jag skall bjuda mina väninnor på när dom kommer på söndag. Här kommer receptet, vågar ni inte testa det innan jag har gjort det, så skriver jag senare om hur den smakade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.