Häll upp vispgrädden och sockret i en kastrull, låt sjuda tills sockret har lösts upp. Tryck ut digestive blandningen på botten i en form med löstagbara kanter
Februari har visat sig vara en riktig högtidsmånad här på Kärlek på tallrik. nu kan jag också stoltsera med att ha en blogg som är hela 1 … Fortsätt läs →
Ni som hängt med oss här ett bra tag nu vet säkert vid detta laget att vi tillhör de som verkligen gillar sillinläggningar och tycker att det är kul att testa nya varianter
Ett av våra fynd från vår Köpenhamnstur hängernu i balkongfönstret. Vi har nämligen läst på flera bloggar att det lagas till Pulled Pork och att det är sååååå gott
Nu börjar julen närma sig med stormsteg och det är dax att slå in julklapparna och tomtarna måste fram… väntar på hjälp från M&M, så att det blir riktigt gjort
Nu är det bäst att passa på att grilla när det är så härligt väder, det smakar bättre då. Det fick bli potatis och champinjoner på grillspett och lite sidfläsk som tilltugg
Någon surar just nu men skall snart ut på en lunchspringtur i skogen och bli vårglad. I dagens Metro tipsar vi om hur man gör sin egen färskost (eller nja, det är meningen att vi skall tipsa om det, men någon har tydligen missat att skriva ut det mest väsentliga
I fruktträdgårdarna finns det nu gott om äpplen. Efter en provsmakning, på sorter från min trädgård och några butiksäpplen, där utseende, doft, smak och konsistens bedömdes drog vipå oss förklädena för att ta köket i besittning
Det här med mat har vi inte heller tänkt ut så det fick bli en varm macka, vi kallar den för långtradarmacka… det är bröd, stekt ägg, falukorv och lök på den och givetvis så är det tabasco på den
Dekorera moussen med lite vispad grädde och choklad dekorationer, eller varför inte med frukt, bär, silverkulor, riven/hyvlad choklad – låt fantasin flöda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.