dela vaniljstången och skrapa ut insidan. I en annan skål vispa ägget och canderel och vispa och lägg invaniljen och fortsätt vispatills det blirfluffigt och nästan vit
Var först liteskeptisktill denna rätt. lax med en sås på vilt och kantarellfond och lingonlixom. hmm konstigt combo tyckte jag, men efter att ha läst många bra kommentarer om denna rätt så kan jag ju inte vara sämre än att ge den en chans i alla fall
Hacka pistage och mandel. Hacka mandel och pistagenötterna grovt. Smält chokladen tillsammans med nöthacket i vattenbad eller någon minut på medelvärme imikron och smula i branflakes i slutet
Pulled pork och annat kött som långbakas i ugnen är ju som bekant på modet. Ett bra mode för övrigt, eftersom kött som får puttra länge blir mer lättsmält för kroppen
Ni har kanske märkt att jag har haft mycket att göra de senaste dagarna. Jag har intehunnit vara in på bloggen en enda minut, men nu vänder det och det börjar lugna ner sig en aning
Här om helgen, vilket är svårt att definiera exakt när det kan ha varit, bläddrade vii boken Lördagkväll av Håkan Larsson och gick all in när det gällde hans komposition
Vad har ni för planer idag. Som vanligt det här jullovet ska vi nog mysa och ta det lugnt. Gå ut en sväng, äta o fikalite, titta på liteskidåkning, spela nå spel, kanske tittarvilite på Ivanhoe
Mixa hasselnötterna i en mixertills de oljar av sig och blirtill nötsmör. Tillsätt salt. Smält chokladen i vattenbad och lägg i kokosoljan så den också smälter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.