Fiskkakor med dippsås Skär fisken i bitar och lägg i skålen till matberedaren med kniven monterad. Tillsätt skivad salladslök, ägg, salt och chilikrydda och mixa till en färs Hemmets Journal
Hel lax i ugn toppad med räkor samt en parmesan- och citronvinägrett Veckans recept blev jag själv bjuden på av goda vänner en Valborgsmässoafton för ett par år sedan. En riktig höjdare www.patallriken.se
Louise Johanssons Sandefjordsgryta 1. Skär fisken (använd gärna en blandning av både lax och kolja) i grytbitar om 2 centimeter. Strimla och skölj purjolöken och halvera sockerärtorna MatHem
Louise johanssons sandefjordsgryta Ingredienser Sandefjordsgryta 500 gram fisk , blandad 0,5 st purjolök(ar) 250 gram sockerärtor , tinade 2 dl vitt vin 2 dl grädde 1,5 dl crème fraiche 2 dl vatten 2 msk fiskfond 1 salt 1 cayennepeppar 1 burk(ar) kräftstjärtar 1 dl dill 0,5 st Citron , saft Köp receptet Näringsvärde Kcal www.tasteline.com
Malin Sofia Magdalena Jansson on Instagram: “? Rosépeppar-lax & varm sås ? När mamma frågar om jag vill komma över & laga en #middag som hon sett på min Instagram nyligen ?? Det blev…”www.instagram.com
Laxwook m Limesås Laxwook m Limesås. 13 oktober 2014 @ 23. 31. 3-4 port. Börja med Limesåsen. 2-3 dl creme fraiche. skal och saft från 1 lime ericasmeny.blogg.se -
Rökt lax med utöröra och färskpotatissallad 600 g rökt lax. 11 dl cremé fraiche. 1100 g handskalade räkor. 12 kokta ägg. 1dill. 150 g tubkaviar. 150 g rödlök www.koket.se
Laxpudding på Ernst Kirchsteigers vis Sätt ugnen på 200 grader. Ta fram en ugnssäker form. Skiva den kokta potatisen. Smöra formen. Bottna formen med hälften av potatisen www.koket.se
Franska fiskbiffar Gör så här. Dela fisken i bitar. Mixa fisk, salt, peppar, örtkryddor, mjöl och grädde till en färs. Forma färsen till 8 biffar www.arla.se
Fiskpudding Skala löken och skär den i tunna klyftor. Fräs löken mjuk i en kastrull med smör. Skär fisken i bitar och lägg i kastrullen Hemmets Journal
Skoleboller, Norska bullar En av mina absoluta favoritbullar. Vaniljkrämen och glasyren gör bullen saftigt krämig. Ett tjockt lager av krispig kokos förseglar härligheten Eijas Glädje
Norska limpor Värm vattnet och mjölken till fingervärme, ca 37 grader, och häll i spadet i degbunken. Rör ut jästen i lite av degspadet Matklubben.nu
Skolbullar- Norska skoleboller Alltså dessa norska skoleboller. Inlägget Skolbullar- Norska skoleboller dök först upp på ZEINAS KITCHEN Zeinas Kitchen
Norska fiskbullar i mild citronsås 500 g skinn- och benfri torskfilé. 11 gul lök. 13 msk Arla® Svenskt Smör. 12 ägg. 11 dl ströbröd. 11 tsk salt www.arla.se
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.