Lägg upp ingredienserna på tallrikar med klickar av crème fraiche och rom. Garnera med dill och smörgåskrasse och toppa medbryntsmör precis före servering
Den här frostingen måste vara det bästa som hänt på länge (Browned butter frosting). Frostingen har en bas av bryntsmör och får den där knäckiga/karamelliserade smaken
4 1 burk matjessillfiléer (à 570 g) 1 tomat 1 gul lök 4 kokta färskpotatisar 2 msk smör 2 msk finhackad gräslök 1 msk ketjap manis (1 msk kan bytas mot 1/2 msk vanlig soja) 1/2 msk flytande honung salt och peppar dillkvistar till garnering Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Så här gör du Börja med att lägga potatisen i en stansform och tryck till lite lätt, lägg sedan äggen ovanpå potatisen, strö over hackad gräslök och sist matjessillen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.