SILLCOCKTAIL Häll av sillagen och tärna sillen i bitar. Påsk Påsklunch Högtid Påskmiddag Påskmat Påskbuffé Påskmeny Sill Sillinläggning Silltårta MatjessillMatjessillstårta 1 pkt 5 minuterssill Abba
Smördegspaj med räkor, färskost och avokado Nagga allt utom kanterna med gaffel och pensla med ägg. Servera med grönsallad. rulle kyld smördeg. Vispa upp crème fraiche och färskost Svt
Tunnbrödskorgar med skagenröra 2 hårda tunnbröd (delas till 4 stycken) ex. Mjälloms korntunnbröd. 2 dl skalade räkor. 2 msk hackad dill. 4 msk majonnäs receptfavoriter.se
Västerbottensrutor med löjrom | Köket.se 1 smördeg (på rulle) 2 dl crème fraîche, 32% 3 ägg 50 g prästost, riven (eller annan mild ost) 150 g Västerbottensost, riven 0,5 tsk salt svartpeppar, nymalen www.koket.se
Matjessill med ägg, brynt smör och citroncreme Smält smör i en kastrull på medelvärme. Rör ihop creme fraiche med citronsaft och en nypa salt. Servera med citroncremen www.landleyskok.se
Matjessill med brynt smör, ägg och rödlök, 4 port Ät omedelbart. Bryn smöret – det ska dofta lätt av kola när det är klart, och fördela runt sillarna. Låt sillen rinna av något och fördela den sedan på fyra tallrikar Elsas Skafferi
Matjessill med pepparrot, äpple och brynt smörMatjessillmed pepparrot, äpple ochbryntsmör – g ör så här. Vänd steklöken i ättikslagen och garnera sillen med den och plockad dill alltommat.se
Matjessill ”lerpotta” med brynt smör och rivet ägg Toppa potatisen medmatjessilloch rödlök. Häll på varmt bryntsmöroch toppa sedan med dillcreme och det rivna ägget www.koket.se
Matjessill med ägg, västerbottensost, brynt smör och kavring Sill300 g matjessill (avrunnen vikt). 1Pocherat ägg2 msk ättiksprit 12 % 4 ägg. 1Bryntsmör80 g smör. 1Rostad kavring3 skiva kavring, smulad smör olja salt peppar www.koket.se
Matjessill med äpple och brynt smör Skär matjessilloch äpple till mindre bitar. Smält smör i en kastrull på medelvärme. Servera med gräddfil www.landleyskok.se
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.