Sätt ugnen på 225 grader Rengör fläskfiléen och skiva den. Bryn fläskfiléen i stekpannan och peppra med svartpeppar Lägg fläskfiléen i en ugnssäkerform Stek champinjonerna och lägg dessa över fläskfiléen Blanda de båda créme fraicherna tillsammans med tomatpurén, pressad vitlök, cayennepeppar och ev mangochutney
Foto. Karin / bevemyrs blogg. . Det här är nog den godaste glass jag någonsin ätit. Fantastiskt god. Receptet kommer från Annika och hon har vispat ihop den många, många gånger
Gårdagens middag blev otroligt mumsig. Perfekt mat att bjuda andra på tycker jag, eftersom den är näst intill kolhydratfri, innehåller mer fett än vad många vanligtvis äter, samtidigt som det inte är en anrättning som badar i smör
jag säger bara en sak - Pulled Pork. Kan inte bli bättre. Vi hade gäster i helgen och då provade jag för första gången att göra Pulle pork och det kommer jag att göra många gånger framöver
lördagen den 7. e september 2013. Gör dina egna Energi mellanmål. Jag skulle göra Energi bars till min dotter för att hon skulle ha något på bussen och i skolan under långa dagar
Godaste vi har ätit på länge. Jag gjorde så mycket, men det blev ändå inte så mycket kvar. Hela familjen älskade verkligen denna rätt och den blev precis som på kinarestaurang
Måndag och ännu en strålande vacker dag ute. Dagen recept är ett riktigt "rest-tips". Denna svängde jag nämligen ihop av sådant jag hade hemma i kylen, lite rester av en tidigare pastamiddag
Peppar, peppar. Fast inte i bemärkelsen att häva otur genom att ta i trä, utan i en helt fantastisk gryta med massor av goda smaker från fem sorters peppar, bacon, purjolök, grädde och crème fraiche
Som jag berättade häromdagen så skulle jag göra en pulled pork i söndags. Redan vid niotiden på morgonen åkte grisen in i ugnen och där fick den stå i nästan nio timmar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.