Får väl se om Mr C är på det humöret när han väl vaknar, frågan är bara vart vi ska styra kosan. Galet kanske, men kan man inte sova ärdet lika bra att göra något kreativt än att bara sno runt i lakan som till slut känns mer som en tvångströja än något rofyllt mot kroppen
Först ut är botten. Fortsätt med fyllningen genom att riva mandelmassa och blanda den väl med smör. Gör under tiden vaniljkrämen genom att skrapa ur vaniljstången och blanda med sockret i crème fraiche
Jag blev sååååå glad för jag har längtat efter dethär sedan jag fick det hos dom förra sommaren. Vi är lite oense om hur mycket sockerlag man ska ha i jag tycker mer och maken tycker mindre, smaken är ju som baken
Lägg i frukten i mixern och kör ett tag, blanda sedan i mjölken och mixa tills det liknar glass. Solen har stekt på som bara den i helgen och när sötsuget slog till i denna hälsosamma period slog vi istället till på nyttig kiwiglass
Testa så får ni en smakupplevelse. Frugan är grymt duktig på kalla såser, dressingar och vinegretter. Härär två magiskt goda såser till kebab eller grillat
Det finns massor av olika recept på olika bloggar och i glutenfritidningar och böcker, men dethärär min senaste variant, som fick klart godkänt både av mig själv och min provsmakare nummer ett, nämligen maken
Du som tempererar kommer attfå choklad över, men detär svårare att temperera små mängder. Låt detsom blir över stelna och använd den sedan nästa gång du behöver smälta choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.