Häll först i smeten med blåbären i formen och jämna till. Jag kan inte riktigt bestämma mig vilken slags cheesecake jag tycker om mest, frusen cheesecake, ”vanlig” cheesecake som bakas eller cheesecake som får stelna i kylskåp (så kallad ”no bake”)
Blanda samman alla ingredienserna till pajskalet, och tryck ut i en pajform med löstagbar kant. (lite smått svart uppepå) Men vi räddade den i sista stund så smaken satt som den skulle Jag har definitivt kommit in i något vitlöksstim, för just nu är det nog vitlök i allt jag ger mig på
Funkar både i en större form eller lite roligt så här i portionsglas. God dessert du enkelt snor ihop och har på lut i kylskåpet är denna no bake cheesecake
Tryck ut degen i formens botten. Får jag fresta er med en "no bake" och vegansk variant av cheesecake. Kläm fast en bit bakplåtspapper i botten av en 12-cm springform
Jag använde mig av en pajring, vilket var väldigt smidigt, men det går såklart att göra den här i en vanlig springform eller pajform med löstagbar botten
Tryck ut degen i formens botten. Om du också vill fira in våren och den mycket efterlängtade värmen med något gott bakverk är mitt tips denna fräscha no bake blåbärskaka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.