Husmor Lisa är en av några officiella matbloggare som ska följa Årets kock och den råvara som kockarna har fått skapa sina fantastiska recept på är hängmörad ryggbiff från Gotland
Idag blir Kardemumma Gumman 1 år. Det går ju som bekant väldigt fort då man har roligt, jag är glad för alla trogna läsare jag har som kommenterar flitigt här, mer sånt
Och på tal om bubbel så får ni här ett tips på en nyhet på Systembolaget, en god ekologisk cava, Privat (7904), som är klart prisvärd om ni tycker om torrare mousserade viner. 2 burkar à 190 g persikopuré (för bebisar). 2 burkar 190 g persikopuré (för bebisar)
Hela förra sommaren körde jag med min grillsås som var creme fraiche-baserad och innehöll fetaost och rödlöksmarmelad, men i år gapar kylen tom på sådan marmelad
Idag bakade jag årets första lussebullar. Det var faktiskt till viss del efter att jag igår tittade igenom bloggstatistiken och såg att folk hade börjat googla som galningar efter bra recept på lussebullar
Varsågoda …årets midsommarsill…. I morgon är det midsommar. Härligt. Och idag strålar solen vid stugan. I morgon ska det regna, men det är ju tradition och det struntar vi i
2 dl (96g) mandelmjöl. 9,8 g kolhydrater. 2 dl (96g) mandelmjöl. 155 kcal 9,8 g kolhydrater. Årets näst sista dag och jag blir lite sentimental när jag tänker tillbaka på året som gått
Körrv. De senaste veckorna har vi ätit den här snabba maträtten flera gånger. Receptet är plagierat från Arla, dock med vissa självklara förbättringar som till exempel en ökning av mängden GRÄDDE
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.