Sallader av frukt och grönsaker är som godast när de äts i säsong. De smakar bättre, de ser bättre ut och de är bättre för dig (mindre behov av bekämpningsmedel)
På samma sätt som man lagar en gratäng, blandar alla ingredienser i en och samma form och sedan låter det sköta sig självt i ugnen, lagar man mat i långpanna
Skinkan kryddad och redo för ugnen. Den ligger i ugnsformen och formen lock skymtar i bakgrunden. pommes frites och syrlig, asiatisk sallad, alt sallad enligt detta recept, alternativ detta recept
En av de enklaste förrätter vi fixat till och dessutom så variationsrik. I dag hade vi lite funderingar på att kanske placera våra rumpor på någon av stans restauranger, men efter lite funderingar och "ännavännande" så kom vi fram till att vi faktiskt inte var riktigt sugna på det
Tina och skiva/strimla kycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Det är min standardgrej att beställa när det vankas Thaikiosk eller restaurang och jag måste säga att det känns helt awesome att kunna laga den minst lika god själv hemma, och dessutom på ungefär samma tid
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.