Jag har så mycket att göra med rättningar nu inför terminens slut, så jag hinner inte riktigt skriva ett långt inlägg så därför bjuder jag er på en favorit från förra året (tror inte att ni är så ledsna för det, för dessa är verkligen helt UNDERBARA)
Och nu är det alltså 2012 mina vänner. dagen mötte mig med regnrusk och mysbyxor. Vad är då bättre än att smyga ut på internet och läsa alla härliga inlägg om hur nyårsaftonen blev för er andra
Den här salladen blev husets sallad här förra sommaren. Hej. Nu har den riktiga semesterlunken infunnit sig, dagarna flyter ihop med varandra och man vet inte vilken dag det är
Alla rätter i Årets kock inspirerade mig. Men den här rätten är ändå väldigt speciell för mig. Fredrik Lagberg på vackra Görvälns slott, blev Folkets favorit med den här vackra rätten
Rödbetsjuice med ingefära och apelsin är min favoritjuice som jag pressar i min juicecentrifug. Dessutom skall rödbeta vara renande för kroppen och ingefära
Ingredienser Portioner. 4 1 gul lök 4 potatisar 1 paprika 2 msk olja 500 g köttfärs 6 dl vatten 1 köttbuljongtärning 500 g krossade tomater 2 tsk kummin salt och peppar Varm ostbaguette baguette färskost av valfri smak Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Förra veckan så fick jag testa ViktVäktarnas matkasse med fem middagar för fyra personer. Jag fick en fråga från en läsare förra veckan om barnen äter ViktVäktar-mat och det gör dom
Hela förra sommaren körde jag med min grillsås som var creme fraiche-baserad och innehöll fetaost och rödlöksmarmelad, men i år gapar kylen tom på sådan marmelad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.