Semlor Petit Choux. Tycker ni som jag att semlor är ett av de godaste bakverk som finns. Jag har hakat på trenden med att baka en annorlunda semla, om man nu får kalla de semla
Nu närmar det sig. Om ca tio timmar står man ute och lyssnar på kyrkklockornas klämtande tillsammans med smällarna från raketerna, ser hur himlen växlar i en massa härliga färger och mönster
Årets populäraste recept är istället denna snabba fredagskyckling med tomat, vitlök & basilika. Nu börjar året lida mot sitt slut och jag har kikat igenom statistik för årets alla inlägg och recept
Skulle kunna vara en fin nyårsdessert. Det finns bara en enda person jag känner som kan njuta av efterrätt så innerligt att man börja fundera på om hon skulle kunna offra sin egen mamma för en liten bit till
Hela förra sommaren körde jag med min grillsås som var creme fraiche-baserad och innehöll fetaost och rödlöksmarmelad, men i år gapar kylen tom på sådan marmelad
Att lägga in sill är en favoritsysselsättning så här inför jul i mitt kök. Som jag sagt förut, jag gör det för sällan och ofta gör jag samma gamla recept som alltid
Nu är Nyårsdesserten klar. I år ska vi ha med oss dessert till nyårsbordet dit vi är bjudna. . Ett kul koncept när man delar på menyn, är en tradition som vi haft med andra familjer
Idag bakade jag årets första lussebullar. Det var faktiskt till viss del efter att jag igår tittade igenom bloggstatistiken och såg att folk hade börjat googla som galningar efter bra recept på lussebullar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.