Årets Nyårsdessert
a n n a b e l l
a n n a b e l l
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 225 g frysta hallon
  • 0,5 dl strösocker
  • saft från 1 citron
  • 1 tsk agar agar pulver (motsvarar ca 6 gelatinblad)
  • 2 ägg
  • 1 dl strösocker
  • saft från 1 citron
  • 0,5 dl vatten
  • 3/4 dl kall champagne eller mousserande vin
  • 2 tsk agar agar pulver
  • 3 1/2 dl grädde
  • 3/4 dl socker
  • en nypa salt
  • 1 tsk vaniljextrakt
  • 3. Vispa ner champagne- och gelatinblandningen och låt stå i
  • 5 minuter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.