Det här med månadens kökskreation. Och det är mina tema-veckor som jag har haft. Så vad jag skulle vilja är att ni kommer med förslag på vad jag kan ha för teman
Och då känns det ju extra lyxigt med ett par goda, hemkokta marmelader till. Jag har kommit in i en period då jag skulle kunna äta ostbricka till middag var och varannan dag
Häll sedan upp på (väl rengjorda) burkar, på med locket och förvara i kylen. Testa du med. konsistens och smak till tusen, här sätter endast fantasin gränserna
Smält smöret och rör i mjölken, blanda det med äggsmeten. Blanda vetemjöl, bakpulver, kardemumma, citronskal och saft, samt salt, och vänd försiktigt ner det i sockerkakssmeten
Idag har jag och Amanda tillsammans med några goda vänner besökt en minst sagt populär loppmarknad. Perfekt att göra dagen innan och låta stå i kylen över natten
Tillsätt sirap, salt, saffran, kardemummaoch vaniljskrapet. Smula jästen i en bunke och smält smöret. Tillsätt kesellan och nästan allt mjöl och rör om sen tar du i bakpulvret och resten av mjölet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.