Toppa gröten medrostadenötter, bäroch skivad banan. Jag älskar gröt och startar mer än gärna helgen med en matig variant toppad med en massa nyttiga godsaker
Dekorera med färska hallon ochnötter. Låt kallna, bryt i bitar lagom att dekorera med. Len chokladmousse möter friskheten hos färska bäroch krispighet från de kanderade nötterna
Dekorera med färska hallon ochnötter. Låt kallna, bryt i bitar lagom att dekorera med. Len chokladmousse möter friskheten hos färska bäroch krispighet från de kanderade nötterna
Låt svalna och förvara i en burk med lock. Fri från ägg, laktos och mjölkprotein. Välj glutenfria havregryn och byt ut rågflingor mot glutenfria havregryn eller annat glutenfritt flingalternativ
Rostad pumpa och morot mednötteroch kapris- och russindressing. Den här gången hade jag en bit sötpotatis över från föregående dag som också fick följa med ner i salladen
Vispa yoghurtmed honung och grädde. Blanda med sked chokladen, ären, bipollen i yoghurtblandningen. Häll i yoghurtoch strö på resten av yoghurtfylningen
Toppa med mandelspån. Skala vitlöken och skiva den tunt. Toppa med ärtskott. Blanda vitlök och olivolja. Bryn det i en gryta tills det doftar nötigt och är ljusbrunt
Jag kan tänka mig att det blir jättegott till en bit grillat och en kall yoghurtsås. Toppa med de rostadenötternaoch ha dressingen vid sidan om eller ringla över den direkt på salladen
500 g grön sparris. 2 st vitlöksklyftor. 2 msk olivolja. 150 g smör. 150 g fetaost. 0. 5 dl mandelspån. ärtskott. 500 g grön sparris 2 st vitlöksklyftor 2 msk olivolja 150 g smör 150 g fetaost 0
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.