Vispa yoghurtmed honung och grädde. En lätt, himla gott efterrätt , frusen yoghurt. Jag använde honung och bipollen istället för raffinerat socker samt choklad med stevia
Paprikor fyllda med köttfärsröra och gratinerade med ost i ugnen. Blåbärspaj och vaniljsås. Kan serveras med en kall sallad och en klick crème fraiche (alt
Häll på yoghurt och salt. 1 dl naturellyoghurt. 1. Sätt ugnen på 225 grader. 2. S mula ner jästen i en bunke. Värm vatten, olja och honung till 37 grader (fingervarmt)
Toppa med färska hallon och servera. 15 dl rysk yoghurt. 11 vaniljstång 5 dl rysk yoghurt 1 dl florsocker 0,5 lime 2 dl färska hallonSkrapa ur vaniljstången och lägg i en skål tillsammans medyoghurt, florsocker, limezest och några droppar limejuice
Och det funkar med olika mjöl, olika gryn och nötter och torkad frukt. 1,5 dl plus Ca 1 dl russin4 tsk bikarbonat1 tsk salt1/2 dl neutral olja1/2 dl ljus sirap1 liter filmjölk eller naturellyoghurt Blanda först ihop de torra ingredienserna. 1 liter filmjölk eller naturellyoghurt
När du kontrollerat att allt står stadigt så fyll upp filtret med den uppvärmda yoghurten, du kommer att få fylla på i omgångar eftersom allt inte får plats samtidigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.