Kontrollera att kotletterna är klara längst inne vid benet. färsk salvia, hackad. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min. 4 person(er) Ingredienser 4 fläskkotletter, (500 g) 0,5 msk färsk salvia, hackad 2 krm grovmald svartpeppar 1 tsk salt 1 msk olivolja 1 msk smör 2 dl matlagningsgrädde 0,5 dl parmesanost, riven Tillbehör , smörslungad bladspenat, pressad potatis
Men jag harockså fuskat lite under semestern, dock inte Varje dag, men det har häntändå att jag ätit mer syrebildande mat exempelvis på restaurang och jag har även fuskat och någon enstaka gång ätit livsmedel somjag vet innehåller gömt socker
Men hur är det egentligen, ska en sufflé sjunka ihop när de kommer ut ur ugnen. Nästa gång ska jag nog prova att ta i ännu mindre socker, jag tycker att det var aningen för sötsliskigt
Min erfarenhet säger mig dock att det ärmer hållbart på sikt att inkludera långsamma kolhydrater som råris, bovete och quinoa samt baljväxter som till exempel inte ingår när man äter enligt paleo
Tärna halloumi och stek någon minut i olja. Jag brukar inte vara så förtjust i grytor och såser baserade på krossade tomater men den här blev riktigt smakrik och god
Ju fler bilder som poppat upp på bloggar och instagram, desto mersugen blev jag själv. Slängde ihop ett gäng och kan ju inte påstå att jag ångrade mig över mitt beslut
När min son och hans kompisar kommer hem till oss efter skolan bjuder jag alltid på frukt. Idag när det är Internationella kvinnodagen tänktejag bjuda er på en god, mycket fräsch och lite lyxigare fruktsallad
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Jagkänner nog mycket igen mig i min kategori, så jo det stämmer nog. Jag tycker dock att jag har ganska bra ordning på det somär viktigt för mig och jag har mer eller mindre tvingats att lära mig att lyssna på andra
Det finns inget jag avskyr mer en svek. Här bjuder jagpåännu ett recept på en av veckans middagar, som med fördel görs när lite extra matlagningstid finns
Vad jag gillar med rätten förutom smaken ärfärgernasom morötter och ris bidrar med. Denna rätt har jag fått via Middagsmaten och den passade som handen i handsken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.