Kontrollera att kotletterna är klara längst inne vid benet. färsk salvia, hackad. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min. 4 person(er) Ingredienser 4 fläskkotletter, (500 g) 0,5 msk färsk salvia, hackad 2 krm grovmald svartpeppar 1 tsk salt 1 msk olivolja 1 msk smör 2 dl matlagningsgrädde 0,5 dl parmesanost, riven Tillbehör , smörslungad bladspenat, pressad potatis
Så fruktansvärt gott och det är just kontrasten somär det härliga. Det är ett litet tips på tankesätt som funkar för mig och säkert för dem flesta andra också
Den här sufflén är supergod, och verkar dessutom vara idiotsäker. När jag tog ut mina var de så fluffiga och höga, men allteftersom de svalnade pös de ihop
Härär maten som fungerar bäst. Använd gärna kokosfett som också skruvar upp förbränningen. Fullkornsprodukter, kål, selleri, linser, råris, lök, vitlök är fiberrika
Husmor lägger ju ut inläggningsrecept hela året och här har du mormors mors ättiksgurka som jag kryddar med moderna örter och smaker såsom grön fish pepper chili eller min unika skörbjuggsört
Visste ni att det är kladdkakans dag idag. Detta recept vann kladdkakeracet i år, en baktävling för barn, prova och se om ni tycker att det var en värdig vinnare
På förmiddagen bakade jag äppelknyten, ett recept jag hittade hos Suss, som vi åt till fikat. Smördegsplattor har jag aldrig använt tidigare så det var en ny erfarenhet och de var ju hur smidiga som helst att använda så de kommer jag använda fler gånger
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.