Parmesanchips är det perfekta tilltugget, enkelt och supergott♥. Krispiga parmesanchips. Du behöver20 st300 g grovriven parmesanostFärsk timjan1 tsk svartpepparBakplåtspapper
Platta till varje hög försiktigt med fingrarna och mal över lite svartpeppar. De här parmesanchipsen är dock ett superenkelt litet tilltugg - goda att äta som de är (oavsett om man gillar kolhydrater eller inte) och fina att servera till någon trevlig förrätt eller soppa om man hellre vill det
Blanda crème fraiche och citronskal och smaka av med salt och peppar. Toppa med löjrom och sparris. Fördela parmesanosten i 20 cirklar på två plåtar med bakplåtspapper
Det finns absolut inga chips som slår parmesanchips, om ni frågar mig (ostälskare av stora mått). Riv osten fint lägg i små högar (2-3 cm i diameter) med avstånd emellan
Parmesanchipsmed pinjenötter. Servera ostnötterna med vitlöksost. 100 g smör ELLER 50 g smör och 50 g färskost med vitlökssmak. Skär varje längd i ca 15 bitar och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. 50 g färskost med vitlökssmak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.