Täck med smördegsplattorna och strö över resten av osten och kryddorna. När jag fyllde år serverade jag dessa kryddiga smördegspinnar till välkomstbålen
Efter en riktig jobbvecka är det helt fantastiskt med helg, helgen firades in med buller och bång och plock, jag sitter fortfarande och njuter av de underbara smördegspinnarna jag nyss åt, enkelt och så otroligt gott
Jag serverade soppan med spröda smördegspinnarmed ost, som jag köper på Lidl. Den som inte har tillgång till eller är förtjust i Ricard (eller annan typ av Pernod) gör rätt i att smaksätta soppan med en skvätt vitt vin
) Servera gärna frasiga smördegspinnar bredvid. 1 kg medelstora tinade ishavsräkor. 4–8 smördegspinnar, köpta eller av färdig smördeg. Lättbryn skalen med smör och tomatpuré i rymlig kastrull, 5–8 minuter på näst högsta värme. Låt småputtra under lock 5 minuter, tillsätt grädden och smaka av med kajenn. 1 kg medelstora tinade ishavsräkor
Häll över smeten i en form, klädd med plastfolie och låt stelna i kyl. Smördegspinnar. Vid servering häll i romen och flambera över värme men med avslagen fläkt
Det kan man ju göra av vilken paj man vill där smaken passar med övrig mat man har. Kryddiga smördegspinnar är ett gott drinktilltug som görs av frysta smördegsplattor, torkade örtkryddor och ost
) Servera gärna frasiga smördegspinnar bredvid. Lättbryn skalen med smör och tomatpuré i rymlig kastrull, 5–8 minuter på näst högsta värme. Låt småputtra under lock 5 minuter, tillsätt grädden och smaka av med kajenn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.