Först och främst gjorde vi överdimensionerat mycket dressing, som kålen fick ligga och suga i sig. Jag vet att jag har bloggat om såväl hamburgare som om coleslaw tidigare , men den coleslaw vi gjorde lördags i kväll slog alla tidigare med hästlängder
För någon vecka sedan fickvi en inbjudan till middag hos våra vänner Linn och Martin och i denna fanns vissa antydningar om att matresan skulle gå till Mexico med omnejd
De som sedan tackade ja till festen fick för en vecka sedan flygbiljett/boardingpass (som här ännu inte är inplastad och utklippt) så de visste att de skulle till "flygplatsen" på vår gata
Jag fick Roy Fares bakbok Sweet i julklapp av Jimmys lillasyster och sen dess har jag väl bläddrat fram och tillbaka i den ungefär 100 gånger men inte tagit mig för att göra någonting ur den, men på
De här snittarna fick smak av tonfiskpastej, gurka och Västerbottensost och det knapriga havssaltet närvi använde Bregott med havssalt gjorde dem extra mumsiga
Nä, vi tröttnar aldrig. Vi brukar storhandla på Willys och ibland har deras svenska ekologiska fläskfilé vara slut men då brukar vi åka till någon annan affär och handla den isället för att köpa den danska eftersom vi upplever en så stor skillnad i smak och konsistens
Han skriver vidare att det pågått en strid om vem som skapade receptet från början - OGO Konditori i Stockholm eller Oskar Bergs Hovkonditori eller Hovkonditoriet på Regeringsgatan
Den här stunden, när dagsbruset tystnat, godnatt pussarna är utdelade och endast spotifylistan med vinterfavoriterna och ljudet från datorns tangenter studsar över köksbordet - är min
Där kompenserades verkligen att vi varken har höst- eller sportlov. Därför vill jag nu bara att skolan ska börja igen, så att man kan komma igång lite igen
Om du får bröd över - frys in och tina vid nästa tillfälle. Ett gammalt kapitel blir till något nytt men samtidigt som vemodet slingrar sig runt det tomma pojkrummet väger spänningsmomentet högre inför det nya vi ställs inför
Skär bort roten på vitkålen skär ner huvudet i små tärningar. Krydda med salt och vitpeppar. Lägg färs i en bunke och rör ihop med soja, anjovis,ägg grädde, buljong, sirap och kryddpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.