) Vi var ganska proppmätta när vi gick och la oss i natt i alla fall. Jag var så fokuserad på att vara värdinna och servera mat att jag inte tog ett enda kort på maten
Värre blir det kanske i morgon då jag ska ge mig ut i helt okända trakter för att möta upp Karin - min gymnasieklasskompis och som jag inte träffat sedan studenten för trettio år sedan
Alltsamman blir en närapå religiös upplevelse. Jag vet att jag har bloggat om såväl hamburgare som om coleslaw tidigare , men den coleslaw vi gjorde lördags i kväll slog alla tidigare med hästlängder
Jag äter det ofta när jag är själv och jag tröttnar aldrig på det. Klicka för att dela till Pinterest (Opens in new window)Dela på Facebook (Opens in new window)Klicka för att dela på Twitter (Opens in new window)Klicka för att dela på Google+ (Opens in new window)Klicka för att dela på Tumblr (Opens in new window)Klicka för att maila detta till en vän (Opens in new window)Klicka för utskrift (Opens in new window) 1 klyfta vitlök 3 ägg 1 klick smör 2 msk grädde salt peppar chili, färska örter Instruktioner Strimla bacon fint och stek tillsammans med blomkål som delats i små bitar
Man börjar om med att knäcka en ny ägggula och häller sedan långsamt under omvispning i den spruckna såsen (på samma sätt som när man gjorde såsen från början) så kommer den att gå ihop igen
Exakt vad detta kan bero på, det vet jag inte. Det är ett välkänt faktum att jag inte tillhör den kategori som släpper in barnen i köket till varje pris
Idag tipsade mamma om att jordgubbarna utanför ICA kostade 20 kr litern - mer ok än midsommarhelgens 59 kr - så jag åkte och köpte 15 liter för att göra sommarens sats av rårörda jordgubbar, skönt att ha det avklarat ifall resten av skörden regnar bort liksom
Vi ser fram emot många kakrecept i framtiden. Efter att ha sökt denna populära bageri- och konditoriutbildning i fyra års tid gav hon mer eller mindre upp tankarna på att det skulle gå vägen den här gången heller, rannsakade sig själv och kom fram till att kock inte skulle vara så tokigt det heller
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.