När man serverar en god glutenfri morotskaka.
Kakor och Drömmar -
Kakor och Drömmar -
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2015, kl 22
  • 330 g morötter
  • 300 g strösocker
  • 140 g rapsolja
  • 150 g (3 st) ägg
  • 115 g glutenfritt mjöl
  • 58 g havremjöl (mixade glutenfria havregryn)
  • 57 g maizena
  • 1/2 msk pepparkakskrydda eller 1 msk kanel
  • 6 g (knappt 1 tsk) salt
  • 4 g (1 tsk) bakpulver
  • 4 g (1 tsk) bikarbonat
  • 70 g smör (gärna osaltat)
  • 140 g philadelphiaost
  • 160 g florsocker
  • 6 g vaniljsocker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.