Gnid in köttet med de torra ingredienserna som du blandat för sig. Nej det kanske inte är så ekonomiskt smart att köpa färsk ( gärna ekologiskt) kycklingfilé på väg hem från jobbet för att man inte vet vad man ska laga samma kväll
Närdu ätit den här lasagnen är jag övertygad om att kommer gilla vegetarisk mat. -) Men eftersom Berra och jag växtre upp när det var noga att man åt av alla olika delar på tallriken, och mycket viktigt att det fanns "sågel" (alltså proteindelen) på tallriken, så vi fick lov att fuska och ha lite italiensk salami till
Jag testade även att äta soppan med philadelphiaost vilket inte heller var dumt. Mixa soppan slät och späd med lite vatten om du tycker den blir för tjock
Lätt och enkelt så du kan göra det ganska nära inpå. Sedan inte att glömma satte jag in ett fat med små fina röbetor också som jag kunde blanda ihop när allt var klart
När köttet är klart kommer det falla isär närdu skär i det. Skinka, inte bara till jul/Baked ham. Du kan laga god och vällagad mat utan större ansträngning och medan den åter dig få tid över till annat
Fixa och plocka med allt och fara fram som en virvelvind och känna mig nöjd och tillfreds och göra fint här hemma… Jag vill, men orkarinte… Det låter som det var en evighet sen jag fick göra allt detta trots att de bara är fyra dagar sen… Men för MIG en hel oändlig, evighet, ensam i en dubbelsäng med värsta â€tyck-synd-om-mig-humöretâ€â€¦Â  När jag är van att göra det varje dag och jag dessutom älskar det så blir det himla tomt & deppigt
Man kan ju givetvis välja att göra en egen barbequesås om man vill försöka unvika onödigt socker, det kommer jag nog göra nästa gång, men den här gången fick det bli en köpevariant på flaska, närmare bestämt den här
gafflar, så att du får tunna köttstrimlor. Även om jag inte jobbar så har jag ändå fredagskänsla. Jag är väl typ sist i världen att laga denna rätt som snart ersätter tacosen på fredagskvällen
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Plockmat är alltid bra när man bjuder många och att man själv kan plocka på det man gillar. Lägg den sedan i en gjutjärnsgryta (med lock) som du hällt oljan i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.