75 minuter
senare var vi halv döda och pappa som ändå skulle ner till jobbet och fixa det sista med någon ritning var snäll och körde hem mig och Tindra : )
Skölj äpplena och dela dem i mindre bitar. Lägg bitarna i en kastrull och häll på vattnet. Koka upp, sänk därefter plattan och låt sjuda under lock i 20 minuter
Nämen, ett nytt recept. Senaste veckorna har verkligen varit fullt upp. Ni som följer mig på Instagram och Facebook har knappast missat att vår lilla prinsessa Ella har kommit till världen
Storstädningen la jag på is igår. Nämen det gick inte att vara inne, vilken värme. Så istället plockade jag bär, gjorde paj, diskuterade fram idéer med Mr C vad vi ska göra med vår pergola, skurade sittbänken som ska få sig en omgång med färg och så tog jag typ tio kallduschar för att svalka min bastu till kropp
NÄMEN HEJ. Det var inte igår, men för en gångs skull så har jag en vettig ursäkt till min frånvaro. Sedan sista inlägget så har jag vart på interjuv, slutat på mitt jobb och börjat på ett nytt å hunnit jobba där i snart två veckor
Hittade brieost till kort-datum-pris (bästa, bästa. ) häromdagen, så passade på att göra denna rätt till lunch en dag när jag ändå var ledig från skolan
Jag sitter på tåget på väg till Sthm. Jag skall upp och jobba två dagar och har det stora, stora lyxbekymret (och här är det ok om småbarnsföräldrar svär åt mig) att jag skall åka iväg och bo på hotell när jag inte hade kramat färdigt på barnen
Den här kakan jag har bakat många gånger, smaksatt antingen med kakao eller kanel. Det är den mest populära mjuka äggfria kakan och då har jag bakat många äggfria kakor
Ni vet när man på söndag kväll tänker "Nämen, en helg på det här hade suttit fint". Just den känslan hade jag när jag låg och försökte somna, med värkande ben (pga stått och gått en hel helg) och värkande smilband (pga glad av Global Picnic)
Nämen hörni, nu börjar det närma sig på allvar. Men nu vänder i alla fall mörkret tillbaks. natten mellan lördag och söndag var årets längsta så nu kan det väl bara bli bättre
Min mormor, som inte lever längre, gjorde alltid de absolut bästa pepparkakorna. Tunna, spröda och packade med smak är de lätt de bästa pepparkakor man kan äta, och jag är sååååå glad att jag har fått hennes gamla recept
Potatoes and celeriacs with mushroom sauce. Hade en bit rotselleri över från ett annat recept och fick googla runt efter inspiration om vad jag kunde göra
Nämen hej du. *. Jag vet att det blir lite mycket recept här nu. Men julen är faktiskt den bästa tiden för att baka, och det finns hur mycket som helst att göra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.