Mitt bästa recept på kall sås till fisk. Servera till någon god fiskrätt och potatis. ) framtestad till perfektion enligt mig med många underbara smaker ihop
Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idag fick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrätt med smak av bacon, parmesan och gräslök
Tina fisken om den är fryst. 1 1/2 fiskbuljongtärning. Skär fisken i munsbitar, lägg i grytan och sjud i ytterligare 7 minuter. 1 1/2 fiskbuljongtärning
Lägg tinade fiskbitar i en smord ugnsform. Fördela blandningen på fisken och strö på mandelspån. Stek i 225 grader ca 20 min, eller tills fisken är vit och fast igenom
Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Som barn avskydde jag fisk. Ja fisken har gjort en helomvändning i Gourmetmorsans liv. Jag ska nog villigt erkänna att jag inte är den bästa på att exprimentera med smaker och fisk i mitt eget kök