Muffins med bladspenat, solrosfrön och pumpakärnor
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 dl vetemjöl
  • 1 dl grahamsmjöl
  • 1 dl rågmjöl
  • 1 tsk salt
  • 2 tsk bakpulver
  • 50 g smör
  • 250 g kesella 10%
  • 2 msk ljus sirap
  • 3 ägg
  • ½ dl kallt vatten
  •  
  • Fyllning
  • 1 gul lök
  • 1 msk smör
  • 1 msk olivolja
  • 100 g bladspenat
  •  
  • Garnering
  • ½ dl solrosfrön
  • ½ dl pumpakärnor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.