This post became on Instagram one of my most liked posts. Crazy to think of, yet, I didn’t want to post it on the blog since I didn’t take proper pictures
Man skivar potatis riktigt tunt, kryddar med vitlök och steker den i ugnen som en kaka. Vitlökssmaken gör Pommes Anna till ett perfekt tillbehör till lamm och kött
Lägg sedan dina pommes på ett galler och in med dem i frysen i ungefär en timma. Först och främst då, jag har skrivit att det är mjölig potatis som gäller, men jag har gjort med fast potatis också, och det fungerar absolut det också
Lägg efterhand upp pommesfritesen på galler med tidningspapper under. Lyft försiktigt upp potatisen med hålslev och lägg dem att ånga av på ett galler med tidningspapper under
Jag vågar påstå att polenta pommes är så pass goda att man nästan inte kan sluta äta – fick medhåll av maken De är krispigare än pommes av potatis och har en härligt god smak av majs och parmesan- smaksättningen kan varieras efter eget tycke
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.