Ville testa mina nya baugetteplåtar samt prova att baka medManitoba Creammjölet jag köpt för ett bra tag sedan, så det blev sådeles inga surdegsbaugetter
Jättegod o saftig Franska bakat medManitobaCream (mjöl). Pensla bröden med uppvispad äggvita. ca 10 dl vetemjöl (Manitobacream). ca 10 dl vetemjöl (Manitobacream)
Ni kan läsa mer om mjölet här. Pensla med uppvispat ägg och strö över sesamfrön precis före gräddning. Tillsätt det rumsvarma smöret och lite av mjölet
ManitobaCream är ett vetemjöl med hög proteinhalt som ger degen mer jäskraft och därmed gör brödet högre och luftigare än bröd bakat på vanligt vetemjöl
Det går även att använda vanligt vetemjöl, men specialmjölet ger extra jäskraft och luftighet. Det är extra viktigt att arbeta degen länge när man bakar medManitobacream
Fast jag är hemma med sonen som är fortsatt sjuk med ont i halsen. Morotsfrallor. Nåja, jag får väl tillfälle att jobba litegrann då med planeringen av mina kurser och det är ju inte fy skam det heller
Den var god med. Till efterrätt gjorde jag en Banana Cream Pie som från grunden är Roy Fares recept. Tryck ut i en pajform med räfflad kant och som är avtagbar kant
Men de två andra kommer jag jobba med idag. Sen gjorde jag denna smarriga Banana Cream Pie. Jag hade gjort soppa på hummer, räkor och torsk till förrätt och hjort med potatisgratäng till middag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.