Pensla frallornamed ägg och strö över vallmofrön. Trilla dessa till runda, släta frallor. Placera plåten i mitten av ugnen och spraya med kallt vatten på botten
ManitobaCream är ett vetemjöl med hög proteinhalt som ger degen mer jäskraft och därmed gör brödet högre och luftigare än bröd bakat på vanligt vetemjöl
Dom frallorna blev en flopp kan man säga. Smula ner jästen i en degbunke, använd med fördel en köksmaskin som kan knåda degen länge för det behövs med detta mjöl
Ville testa mina nya baugetteplåtar samt prova att baka medManitoba Cream mjölet jag köpt för ett bra tag sedan, så det blev sådeles inga surdegsbaugetter
Jättegod o saftig Franska bakat medManitobaCream (mjöl). Pensla bröden med uppvispad äggvita. ca 10 dl vetemjöl (Manitobacream). ca 10 dl vetemjöl (Manitobacream)
Det är extra viktigt att arbeta degen länge när man bakar medManitobacream. Jag lyxar till det med lite grädde i degvätskan ibland, men det är inte nödvändigt
Jag är verkligen ingen brödsnobb, som tvunget måste baka avancerade grejer med mängder av ovanliga ingredienser, utan jag bakar det jag tycker verkar gott och som jag blir sugen på att testa
Jag har sagt det förrut och jag säger det igen - nybakade frallor till frukost ÄR gott. Har ni inte testat så gör det, det är enkelt och det går snabbt - max en timme tar det från det att ni börjar tills ni kan njuta av varma, mjuka, nygräddade frallor
Toppa med solroskärnor. Nyttiga frallormed keso (3 stycken). Gör till 3 runda bollar och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Nyttiga frallormed keso (3 stycken)
Får nog börja sätta maxbegränsningar snart med tre män i huset, jag vill ju också ha. Nybakade frallor tycker dom om, superenkla att göra men de försvinner väldigt fort
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.