Morots- och halloumibiffar med blomkålspuré
ANNICA
ANNICA
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 litet blomkålshuvud
  • salt och peppar
  • 25 g smör
  • 1 msk mjölk
  • 250 g morötter
  • 200-225 g halloumi
  • 2 ägg
  • 1/2 dl ströbröd
  • 2 vitlöksklyftor
  • salt, peppar och chili
  • 1. Sätt ugnen på 250 grader
  • 2. Skala morötterna och riv sedan morötter och halloumi grovt på ett rivjärn.
  • 6. Medan blomkålen kokar, ställ då in biffarna mitt i ugnen och låt dem stå där i ca 20 min
  • 7. Servera med lite sallad och någon god sås.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.