Tomater gratinerade i ugn tillsammans med en väldans massa vitlök, bönor och halloumi. Skär halloumiosten i cm-tjocka skivor och lägg dem ovanpå tomaterna
Så här kommer i alla fall halloumi med ramslöksolja och tomater. Den där lätta vitlökssmaken i ramslöken är så utsökt och passar som hand in handske med halloumi
Servera med tomat- och korianderröran. Skär 400 gram halloumi i lagom portionsbitar ca 1,5 cm tjocka. Stek halloumiosten i lite olivolja i en panna eller lägg dem på en plåt och sätt in i ugnen på 200 grader ca 10 minuter. 400 gram halloumi
Tomat & basilika röran är samma som jag använder till bruschetta (minus rödlök), steker halloumi och lägger ovanpå, yoghurtsåsen med mynta & koriander samma recept som jag använde för nån dag sen
4 4 port pasta (gärna spirali) 150 g haricots verts 250 g körsbärstomater 400 g halloumiost 1 msk olja 1 dl vatten 130 g pesto basilika salt och peppar 65 g babyspenat Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.