Mjölkfria våfflor som blev väldigt frasiga och lyckade. Dessa åt vi med bär från frysen (hallon, blåbär, björnbär och jordgubbar) samt någon variant av mjölkfri vispgrädde som faktiskt smakade helt ok
Toast Skagen. Serveras på smörstekta toastskivor toppade med en riklig klick löjrom. Det här receptet på skagenröra är Per Morbergs och är helt fantastiskt
Tänkte dela med mig av det här mjölkfria receptet på våfflor. Mjölkfria våfflorVäldigt många9 dl vetemjöl1 dl maizena1 1/2 dl socker1 tsk salt1 liter vatten6 ägg170g mjölkfritt margarinBlanda mjöl, maizena, socker och salt i en bunke. 170g mjölkfritt margarin
Mjölkfri potatisgratäng. Smörj en ugnsfast form med mjölkfritt smör. 10-12 st medelstora potatisar2 st gula lökar5 dl oatly imat2 vitlöksklyftorsalt pepparLite mjölkfritt smör till formenSätt ugnen på 225 grader
Hursomhelst, den här moussen är helt mjölkfri - och glutenfri förstås - och passar därför de flesta. En del mjölkfri mintchoklad innehåller soja, så om du inte tål det det föreslår jag att du försöker hitta en neutral choklad (från Plamil eller Bonvita t ex) och i stället smaksätter med några droppar pepparmyntsolja
Blanda lax, lök, dill, kapris och majonnäs till en smet. (Om du inte gjort majonnäsen själv använd då Hellmanns eller annan majonnäs gjord med vinäger, inte ättika)
Så här gör jag min Toast Skagen. Har du ätit en supergod Toast Skagen på restaurang, såfall vilken. Toast Skagen en klassisk svensk förrätt som kom till på 50-talet av Tore Wretman och faktiskt en av de vanligaste förrätterna som serveras har jag hört
Svaret bara måste bli en Toast Skagen. Vilken är den mest klassiska och uppskattade svenska förrätten. Fantastiskt gott och står sig genom alla tider och alla trender
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.