eller egentligen älskar jag alla havets läckerheter men skaldjur är så enkelt, bara pilla, eventuellt dippa i någon sås och ja mycket mer än så behövs inte för att mina smaklökar ska gå upp i brygga av ren lycka
Men inte kantareller den här gången utan hederliga champinjoner som du kan plocka i nästan vilken butik som helst - i en krämig risotto med purjo och bacon
Skala potatisenoch skär den i skivor. Rör ner vitlök och häll upp i en smord ugnssäker form. 1mjölk. 1muskotnöt, riven. 1prästost, riven, mager. 14 person(er) Ingredienser 750 g potatis, Asterix 4 dl mjölk 1 tsk salt 2 krm svartpeppar, nymald 1 krm muskotnöt, riven 2 vitlöksklyftor, finhackade 1 dl prästost, riven, mager1. Sätt ugnen på 225°. Koka den på svag värme i mjölk, salt, peppar och muskot ca 10 min. Grädda potatisgratängen mitt i ugnen ca 20 min, eller tills potatisen är mjuk
Jag fullkomligt älskar rödbetor, smaken är ljuvlig och dess hälsoeffekter på kroppen är fantastiskt. Rödbetor innehåller bland annat betain, betalasin,fibrer, järn, betacyanin och folat
När vi var på Tjolöholms julmarknad för någon vecka sedan så köpte jag bland annat ett gäng med goda franska ostar, minns tyvärr inte namnet på de men det var en grönmögelost, en getost ochen brieost
Jag blev bjuden på restaurang av mannenochäven om jag älskar att laga mat är det ju bara såååå underbart skönt att få gå ut och välja god mat från enmenyoch sedan bara bli serverad
Pajdeg innehåller mycket fett och vitt mjöl, äggstanningen bygger på gräddmjölk eller bara grädde, i fyllningen har man ost med hög fetthalt och många gånger innehåller pajenäven bacon eller liknande
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.