Smält därefter alla blockchoklader för sig, antingen i vattenbad eller micro. Blanda ungefär hälften av parfaitmassan med ljusa blockchokladen och andra hälften med den vita, rör till en jämn smet
1200 g mörk choklad. 1100 g mjölkchoklad. 150 g vit choklad. 1260 g vetemjöl (4 1/3 dl) 1 tsk bikarbonat 3 g salt (0,5 tsk) 170 g smör, smält 220 g ljust muscovadosocker (2,75 dl) 100 g strösocker (lite mer än 1 dl) 1 tsk vaniljsocker 1 ägg 1 äggula 200 g mörk choklad 100 g mjölkchoklad 50 g vit choklad
Tänk, ibland är man på sådant där humör då ingenting utom choklad fungerar. Så är det för mig i alla fall – det kvittar vad som ligger och frestar på tallriken, för har det ingenting med choklad att göra så kommer det inte göra något gott ändå, bara [
Hallonkrämen och den vita chokladen gifter sig bra ihop och bildar den goda smaken. Det är ett litet pilligt arbete att breda på smörkrämen och sedan doppa dem i chokladen
Chokladfudge. Ska de inte ätas ganska snart är det bättre att frysa dem. Enklaste julgodiset måste ändå vara marknadsnougat som det egentligen heter eller fejkfudge som jag döpte dem till
Har tre goda recept jag tänkte tipsa er om, testa gärna något av dom. Vad man än tänker ha på sitt julbord, klassiskt julbord, kalkonjulbord eller något helt annat så tycker jag ändå den gravade laxen är given på julbordet
Choklad Vodka - med tre olika metoder. en fantastiskt god drink för de som älskar smaken av choklad. Vet du om att genom tre enkla metoder kan du göra din helt egna choklad vodka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.