1. Knäck ägget i en hög bägare. Tillsätt vinäger, senap och miso. Mixa ihop med stavmixer. 2. Häll långsamt på olja tills majonnäsen har en stadig, fast konsistens
Näst ut, ”Awesome bao”, byggdes runt en sous videanka, som hastigt doppats i Tosa joyu (en hemgjord sojasås) och placerades i bröden med misomajonnäs, sallad, salladslök, chili och rödbetsgroddar
Rotfrukter av många slag fräses först med schalottenlök och vitlök för att därefter bräseras i citrondoftande buljong och serveras med snabbrimmad torsk tillsammans med en grönkålscrème och misomajonnäs
Lägg en ägghalva på varje laxtorn, toppa med en klick misomajonnäs och löjrom. Finhacka den råa laxen. Koka upp vatten i en kastrull och lägg ner äggen för att sjuda i 4 minuter
Jag har faktiskt följt hennes råd och vevat en misomajonnäs på smakneutral jordnötsolja. Läs även andra bloggares åsikter om Misomajonnäs, Äktenskapets fröjder, Sopjos, Kungsholmen, p1, Religion 2 dl s
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.