När rotfrukterna nästan är klara, torka av torskryggsfiléerna, salta på båda sidor. Blanda i skål medliteolivolja, salt och peppar och lägg på bakplåtspapper i ugn
Men jag hoppar rätt ini leken igenmed en smarrigfirre. Det var ett tag sedan mitt senaste inlägg. Konsistensen och smaken på torsk sopar banan med de andra torskfiskarna
En god rätt som både barn, tonåring och vuxna åt med god aptit. Lägg ovanstående smörblandningi en ugnsfast form, som ni sedan lägger torskryggsfileerna ovanpå
Jag sprang på färsk torskryggtill ett okej prisi helgen så då fick det bli lördagens middag. Med tanke på att jag hade varit på seminariumi Västerås hela dagen blev det en ganska enkel anrättning
Idag delar jag medmig av ett riktigt grymt fiskrecept, som min kollega bjöd på för ett tag sedan. Fisk gräddas under krämig hummersås och smakade riktigt bra
Idag på jobbet serverade jag rimmad, kokt torskryggmed äggsås. Torsken rimmar jag alltidmed salt en timme före jag kokar den, då behåller den sin spänst och blir mer smakrik
Torskryggeniportionsbitar, så många man behöver, lade jag ovanpå de gröna bönorna. Jag pepprade och saltade, samt ringlade över rikligtmed smör över dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.