Torskrygg med rotfrukter i citrusbuljong
Katinkas Kitchen
Katinkas Kitchen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 bitar torskrygg
  • 1/2 dl salt
  • 7 dl vatten
  • olivolja
  • vitpeppar
  • 2 morötter
  • 300 gram kålrot
  • 300 gram jordärtsskocka
  • 200 gram rotselleri
  • 3 majrovor
  • 2 citroner
  • peppar
  • örtsalt
  • 3 schalottenlökar
  • 3 vitlöksklyftor
  • 250-300 gram grönkål
  • 2-3 vitlöksklyftor
  • 1 helt ägg
  • jordnötsolja
  • miso
  • pressad färsk lime
  • 1 kryddmått chiliflakes
  • 1 dl salt till
  • 1 liter vatten
  • 20 minuter
  • 150-170 grader Se

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.