Lägg halva bärröran i botten av ett glas, halva jordnötsröran, halva bärröran, halva jordnötsröran och avsluta med några (rostade) frön eller nötter (kommer snart ett inlägg om hur man torrostar sina egna frön/nötter)
Det är ett av många måsten när man är på plats. Vi åt med glupande och god aptit från flera matbord som serverar paketen på kvällarna vid Forodhani Park
Jag upplevde det inte som ett alternativ, varken avseende mängden smet eller vad resultatet blev - en tårtbotten som var hälften så hög som chokladbottnarna och med en konstig form upptill i alla tre bakomgångar
Ta av kastrullen från plattan och rör i den hackade chokladen och rör om tills chokladen smält. För ett tag sedan så hade jag fått ett set med chokladfondue formar och i går så använde vi dom för första gången
Efter en liten stunds surfande fastnade jag för ett nytt recept från Arla, Rödbetskaka med äpplen. Vispa olja och socker pösigt, rör ner riven rödbeta, tillsätt ett ägg i taget och sist filmjölken
)Igår tittade vi på världens sötaste kattungar och föll för hela bunten så klart, men i synnerhet en goding som vi genast gav namnet Gustaf - en liten rödvit, lite mullig och sömnig hankatt, vad kan vara mer passande OCH han ska bli vår
Osten är en Kvibille ädelost, sedan ligger det en bit färsk fikon inflygen direkt ifrån Malta och detta binds samman med en droppe balsamvinäger ifrån Italien
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.