Det här är ett par klassiker från bloggen. Här letar jag inspiration från både det thailändska och indiska köket och kokar tofun i en kokos och saffranssås tillsammans med sötpotatis
Lägg halva bärröran i botten av ett glas, halva jordnötsröran, halva bärröran, halva jordnötsröran och avsluta med några (rostade) frön eller nötter (kommer snart ett inlägg om hur man torrostar sina egna frön/nötter)
Under konferensen fick vi möjlighet att prova några viner fråndetta distrikt, tyvärr fanns inte så många representerade och de drunknade en aning bland rödvinerna
Eftersom det går att handla receptfria läkemedel på vilken bensinmack som helst nu för tiden är det kanske inte så konstigt att Apoteket slår ett signal för sina matiga produkter
Det är ett av många måsten när man är på plats. Vi åt med glupande och god aptit från flera matbord som serverar paketen på kvällarna vid Forodhani Park
Igår kväll slängde jag (nästan bokstavligt talat) ihop en chèvre chaud (dvs gratinerad/stekt chèvre) och till den enkel, klassisk sallad med dijondressing och så krutonger från en överbliven baguette
This post "Salsa Verde - Ett recept med ingredienser från köksträdgården". från sardellburken. Efter min artikel om mynta fick jag en förfrågan från en medlem i KÖKSTRÄDGÅRDEN på FACEBOOK om vad man kan använda kryddan mynta till och här kommer ett förslag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.