Denna kaka gjorde jag med detta recept men bytte ut gelèn i kakan till en med citreonsmak och den uppepå till en medjordgubbsmak men innan jag la på jordgubbs gelén så la jag lite jordgubbsbitar som dekor runt kakan och när den var klar toppade jag den medjordgubbar doppade i vit choklad
Med frisk syrlighet ochmed söt sylt och maräng. Liten med naggande god. Tvätta citronen i varmt vatten och riv av det yttersta skalet och tillsätt detta till smeten
Blanda kokosen med vaniljsocker och kanel. Här kommer ett förslag på vad man kan göra med dem. Ev kan du doppa klyftorna i lite citronblandat vatten, så behåller de färgen också, men låt då äpplena rinna av och torka till innan du förpackar i burkar eller plastpåsar
Blanda medcitronblandningen. Nagga botten med en gaffel. Finriv citron skalet och pressa ut saften. Det syrliga från citronen möter det söta från marängen i en perfekt liten mumsbit
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.