Glaserade revben med smak av ingefära och citron
GlaseraderevbenmedsmakavingefäraochcitronDubehöver. 3kgrevbenavbog. Kokarevbenenivattentillsammansmeddeladmorotochkvartadlökicirka2timmar • Kollaattköttetärmörtgenomattsättainenköttgaffelidet. Skivaingefäranochvitlöksklyftorna • Läggallaingredienserutomdijonsenapochpepparienkastrull, kokauppochsjudicirka8minuter • Tillsättdijonsenap, rivetcitronskalochsvartpeppar • Taavfrånvärmen. Tarevbenenurvattnet • Mixamorötternaochhälftenavlökenmedliteavbuljongenochvändnerdettaiglazen • Skärrevbenenibitarochpenslademmedglazen • Sättiniugnenpå225° icirka15minuter • Penslarevbenenettpargångerunderstektiden. AvMalinBromanFotografDavidBack3kgrevbenavbog
COOKED
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.