Den kommer från min finska farmor, och min mamma fick lära sig denoch lagade den i alla år. Mycket lättlagad och god maträtt som passar alldeles utmärkt en vardag till hela familjen
Jag har gjort den i så många år och har ännu inte smakat någon godare. Tänkte att vi från och med nu alltid ska äta något gott på de fredagar då jag har dem
Jag har bara läst lite kring det, och påminner migom en kost jag åt för några år sedan, och som faktisktsatte resultat i att jag mådde otroligt bra, och faktiskt tappadenågra kilon till på köpet
Jag ville ha dem vitaoch vintriga med en smak av mint och jag måste bara säga att de blev så goda med den krämiga fyllningen av vit choklad, philadelphiaost och krossade polkagrisar, mums
Blanda i den grovt rivna parmesanen och smaka av med salt och peppar. Brödet får klart göras samma dag, men vik-vila-brödet är ett smidigt bröd och otroligt luftigt och gott
Det har varit en lång vecka med sena kvällar och just den här fredagen har känts så himla avlägsen. Det ska bli så otroligt skönt med en lugn och skön kväll
Ibland måste man lägga alla måsten åt sidan och bara vara och det har vi gjort den här helgen. Lugnt och skönt, bakat, ätit ute och tittat på film och haft det allmänt mysigt
Både citronen ochdenvitachokladen kommer fram på ett mjukt och krämigt sätt och texturen är precis som jag vill ha fondanten nämligen ett mjukt och saftigt yttre som håller det krämiga inre på plats
Servera köttet med parmesankräm ochbulgursalladen. Finhacka vitlök och örter och blanda med oljan. Riv osten fint och blanda med crème fraiche, vitlök, salt och peppar
Det är gott med något lite syrligt till den söta mjölkchokladgräddenoch kakan. Under årens lopp har jag bakat många olika tårtor, varianter på varianter, och de har ärlig talat inte altid levt upp till mina förväntningar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.